Home > Boende och camping
På den här sidan
Boenden
Coronautbrottet – så här hjälps vi åt att hålla smittan borta
Bokning

Boenden

Sävö gårds stugor finns vid Boholmsviken (sju bäddar) på Sävös östra del och vid Lägerplatsen (sex bäddar) på öns norra del. Enkel standard.

I vårt gästhus på Sävö gård hittar du rum med lite mera lyx. Här finns badrum med både dusch och toalett, kök med spis och kylskåp och ett stort allrum. Gästhuset ligger mittemot boningshuset på gården och alldeles intill Sävö gårdscafé.

Alla boendena beskrivs i detalj via undersidorna i menyn – eller klicka på länkarna till airbnb under rubriken bokning på denna sida.

Coronautbrottet – så här hjälps vi åt att hålla smittan borta

Precis om alla andra företag påverkas Sävö gård av det pågående coronautbrottet. Så här hjälps vi åt att hålla smittan borta:

  • Den/det sällskap som bokar rum i gästhuset på Sävö gård får ensamt/ensamma disponera kök, matrum och toalett med dusch. Det gäller även om man bara bokar ett sovrum.
  • När vi kör ut gäster till våra boenden blandar vi inte personer från olika sällskap. Och vi håller självklart avstånd mellan er och oss – ett gemensamt ansvar.
  • Sävö gårdscafé håller öppet sex veckor under högsäsongen på sommaren. Här är det viktigt att hålla avstånd. Ett sällskap per bord och endast ett sällskap per gång i fiket för att beställa.

På grund av det osäkra läget går det att avboka våra boenden med full återbetalning fram till dagen innan bokningen börjar. Bokningsavgiften betalas dock inte tillbaka.

Skydda dig och andra från smittspridning – Folkhälsomyndigheten


Bokning

Kontakta oss direkt eller boka via airbnb.com
Direktadresser till våra boenden på airbnb.com:
Gästhuset rum 1
Gästhuset rum 2
Gästhuset rum 3
Stuga Boholmsviken
Stuga Lägerplatsen
Eller: Kontakta oss direkt